Reményteljes Jövő Szolgálat

 

 

Nagy Sándornak hívnak. 47 éves vagyok. Van egy csodálatos feleségem és kisfiam. Kárpátalján születtem. 1994 – ben talált meg az én drága Megváltóm az Úr Jézus Krisztus, ifj. Zimanyi József evangelizációja révén megváltott a kárhozattól és a bűneimből. Aznap kaptam az elhívásomat Szibériába Istentől. Lelkeket menteni. Hála van a szívemben, hogy megtalált az én Uram és elhívott.

 

Jelenlegi szolgálatomat Baptista lelkészként és misszionáriusként végzem. Az Érték-Benned Alapítvány, és azon keresztül szolgálatomért imádkozó és segítő emberekért nagyon hálás vagyok. Sokat jelent az, hogy az Úr Isten szolgálatában egy irányban és egy céllal haladhatunk. Szolgálatom börtön misszió és a helyi emberek eléréséből áll, melyet a helyi viszonyoknak megfelelően sokszor lelki ellenszélben kell, hogy végezzünk, az itteni testvéreimmel. Szolgálati területünkön több muszlim vallású, vagy Krisztust nem Ismerő ember él, lelki fagyban. Őket igyekszünk elérni szeretetben, segítő szándékkal, szükségeiket betöltve és bemutatva a Hatalmas Istent aki fel tudja olvasztani a fagyott szíveket és képes betölteni a szívekben lévő Isten alakú űrt.

Az alábbiakban fogadjatok szeretettel néhány fotót szolgálatomból a helyi testvérekkel és azokról, akik felé helyben szolgálunk.

A fotók az én tulajdonomban vannak így azt bátran osztom meg veletek, kérlek ne töltsétek le őket és ne használjátok azt máshol a személyiségi jogokra tekintettel. 🙂 Inkább imádkozzatok ezekért az emberekért és ha szeretnétek munkatársaink lenni ebben a szolgálatban, így a C19 idején is támogassátok anyagilag munkánkat az alábbi linken keresztül. Aztán, ha elmúlik ez a helyzet és van elhívásotok köztünk dolgozni, akkor ebben egyeztethetünk e-mailben: ertekbenned@gmail.com (A levelet a nevemre címezzétek és írjátok oda, hogy szibériai misszió.) és szívesen várunk benneteket.

Többet  megtudhatsz az aktualitásokért ide kattintva:

Isten áldjon meg benneteket!

Nagy Sándor

Lelkész, misszionárius

Amennyiben  segítenéd szolgálatomat, itt teheted meg:

 

Támogatom Sándor missziós munkáját. KLIKK IDE!

 

A fotókat itt láthatod: