Szolgálataink

Szolgálatunk a következő képpen épül fel:

Érték-Benned Alapítvány

(Ennek égisze alatt működnek a következő szolgálatok!)

Sounds of God Ministries

Magyarul: Isten hangjai Szolgálat /Áhítat napról napra./
Célja: Hogy testvéreinket és az (Isten szava által ihletett áhítatot) olvasót az Élő Istennel való napi kapcsolatra bátorítsa, buzdítsa.

  • Akik nem ismerik az Urat, azokat szeretnénk ez által is hozzá vezetni.
  • Akik pedig eltávolodtak Tőle, szeretnénk azokat az embereket segíteni, valós hitre juttatni, mely nem emberi bohóckodáson alapszik.
  • Továbbá, akik már ismerik Őt, szeretnénk ha mélyebb kapcsolatot ápolnának Vele, a Valóságos Istennel. 🙂

Nemzetek Reménysége Szolgálat

Célja: Hogy más országokban embereket elérjünk az Élő és Valóságos Istennek helyi pásztorok bevonásával segítve és támogatva munkájukat új missziós területeket felkutatva.

Debreceni Isten Hangjai Imádság Háza

Célja: Hogy helyi, debreceni embereket elérjük a Jézus Krisztusnak, házi csoportokat hozzunk létre és gyülekezetet plántáljunk az Atya Isten dicséretére, a testvéreink épülésére és áldására. Hogy élő kapcsolatot teremtsünk ember és a valóságos, Élő Isten között, hogy a megromlott kapcsolat helyre álljon, a régi megújuljon és az, aki nem ismeri Krisztust, találkozhasson vele.

Érték-Benned Ösztöndíj

Célja: Ezt az ösztöndíj programot kiemelkedően tehetséges, de hátrányos helyzetű diákokat segítsünk, hogy felelős keresztyén értékeket hordozó, felelős fiatal vezetők lehessenek.

Érték-Benned Támogató szolgálat

Célja: Hogy a társadalom peremére szorult embereket megsegítése lehetőségeinkhez mérten, ételosztás, ruha csomagok kiosztása. Támogató szolgálatunkban erős együttműködést gyakorlunk más szervezettekkel karöltve, kiemelten a Történelmi Szentlázár Katonai és Ispotályos Lovagrenddel.

A Feltámadt Krisztus Szolgálat

(Média szolgálat.) Célja: Hogy a médiát, pl. rádió televízió, és más információs csatornát felhasználva Krisztusnak nyerjünk meg embereket és közvetítsük Isten, Élő Örömhírét.


FIGYELEM!

© A fentebbi szolgálati leírás az Érték-Benned Alapítvány tulajdona. Azt és annak tartalmát bármilyen módon felhasználni, publikálni, vagy megosztani, csak is a szolgálat írásos engedélyével lehetséges, minden ezzel ellentétes publikáció és megosztás, még szóban, vagy privátban is büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

Tisztelettel:
Érték-Benned Alapítvány
vezetősége