Kiskarácsony – Nagykarácsony

Karácsony….

Számunkra, keresztyének számára is a szeretet ünnepe. A Megváltó születésének ünnepe. Az egymásra figyelés ünnepe.

Napjainkban leginkább a média felhívására érzik az emberek, hogy tehetnek valamit másokért, vagy a gyermekeink az iskolájukban gyűjtik „vödrökbe”, konténerekbe azt, amit oda szeretnének adni másoknak, kevésbé tehetőseknek.

A környékünkön élő, többféle felekezethez tartozó családok összefogtak és úgy gondolták, hogy jó lenne örömet szerezni néhány környékünkön élő családnak az ünnepekre. Az Érték-Benned Alapítvány koordinálásával a családok felajánlásai egy-egy másik család számára „óriás” élelmiszer és ajándékcsomag formájában szereztek örömet a mai napon! Minden család egy másik családot örvendeztett meg szűk környezetében, természetesen név nélkül.  A csomagokat az alapítvány munkatársai juttatták el a megajándékozni kívánt családokhoz, akik minden csinradatta nélkül, de örömmel fogadták el azt!

Számunkra pedig nagy öröm volt ajándékot adni! Hisszük, hogy a szeret kicsiben kezdődik, de képes megváltoztatni a világot! Elszeparált világunkban figyeljünk idős szeretteinkre, szomszédainkra, magányos utcabelinkre!

Keresztyének! Ajándékaink mellett vigyük el a megváltás örömüzenetét, a reményt is ezen az ünnepen!

 

Áldott, békés, szeretetteljes karácsonyt kívánunk!

Chev. Varga Miklós

Érték-Benned Alapítvány

 

Kérjük támogassa munkánkat adományával az alábbi linken keresztül:

Támogatás (HUF)

  • Tudomásul veszem, hogy az Érték-Benned Alapítvány - [Székhely és számlázási cím: 4033 Debrecen, Gyűrű u. 11; Telefon szám: +36709473772] - adatkezelő által a - [Fizetési, elfogadási oldal] - felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, e-mail, Számlázási cím, telefonszám, összeg. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff  SimplePay vásárlói tájékoztató