Fent ÉS Lent

“Jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.” (Mt 6,10)

Ha ezt megértjük és hisszük megváltozik az egész életlátásunk. A sátrat (templomot) a mennyei mintára készítették, az embert Isten az Ő képére (mennyei minta ) teremtette. Az új teremtés Krisztus, a mennyei ember és Őt szemlélve változunk el dicsőségére. 

“Mi pedig mindannyian, míg felfedett arccal visszatükrözzük az Úr dicsőségét, dicsőségről dicsőségre átváltozunk úgy, ahogy az Úr Szelleme hat.” (2Kor. 3.18)

Isten akarata a mennyben sátán kivetésével megvalósult.

“Most van e világ kárhoztatása, most vettetik ki e világ fejedelme” (Jn 12,31)

Az anyagból, anyagi dolgokat és megoldásokat, csak bálványt lehet készíteni. A mennyei minta szellemi…

  “A ki felülről jött, feljebb való mindenkinél. A ki a földről való, földi az és földieket szól, aki a mennyből jött, feljebb való mindenkinél.” (Jn 3,31) ;  János ezt felelte: “Az ember nem juthat semmihez másképp, csak ha a mennyből adják neki.” (Jn. 3.27)

 

György Kelár

A Feltámadt Krisztus Szolgálat

Támogasd munkánkat:

Támogatás (HUF)

  • Tudomásul veszem, hogy az Érték-Benned Alapítvány - [Székhely és számlázási cím: 4033 Debrecen, Gyűrű u. 11; Telefon szám: +36709473772] - adatkezelő által a - [Fizetési, elfogadási oldal] - felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, e-mail, Számlázási cím, telefonszám, összeg. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff  SimplePay vásárlói tájékoztató